• سیره عبادی حضرت زهرا(علیهاالسلام)آخرین خبر با عنوان ، سیره عبادی حضرت زهرا(علیهاالسلام) در 15 ساعت قبل منتشر شده است .
  • سه شنبه, ۰۳ اسفند ۱۳۹۵
    »   آموزش  »   خوردن قارچ برای چه کسانی ضرر دارد؟
    61 بازدید
    ۲۶ مهر ۱۳۹۵ , ساعت ۱۵:۴۲

    خوردن قارچ برای چه کسانی ضرر دارد؟

    خوردن قارچ برای چه کسانی ضرر دارد؟

    به گفته یک پزشک و متخصص فیزیولوژی، قارچ از نظر طب سنتی دارای مزاج سرد و تر است و چون میزان سردی و رطوبت نسبتا زیادی دارد مصرف آن برای برخی افراد، مناسب نیست.

    به گفته یک پزشک و متخصص فیزیولوژی، قارچ از نظر طب سنتی دارای مزاج سرد و تر است و چون میزان سردی و رطوبت نسبتا زیادی دارد مصرف آن برای برخی افراد، مناسب نیست. سید مهدی میرغضنفری، در گفتگو با سلامت آنلاین افزود: افراد با مزاج یا معده‌های سرد و ضعیف باید در مصرف قارچ احتیاط کنند تا دچار نفخ، سنگینی، درد معده و قولنج نشوند. قارچ مزاج سرد و تر دارد و چون رطوبت نسبتا زیادی دارد برای افراد ساکن در مناطق گرمسیری و کسانی که کارهای سنگین بدنی یا مزاج گرم دارند، به منظور جلوگیری از افزایش حرارت بدن و معده و غلیان خون می تواند مفید باشد اما کسانی که عموما دارای فعالیت بدنی زیادی نبوده و گوارش و بدن ضعیفی دارند، یا سرد مزاجند و در اقلیم‌های سردسیری و فصول سرد قرار دارند، در مصرف آن نباید زیاده روی کنند که برایشان مضر است. این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش تصریح کرد: قارچ می تواند ماده و اخلاط خیلی غلیظی در بدن تولید کند و غلظت خون را بالا ببرد و باعث بروز بیماری های سوداوی و مقدمه بسیاری از بیماری‌ها از جمله سکته‌ها و انسدادهای عروقی شود. وی ضمن اشاره به اینکه اگر قارچ، به صورت خام و زیاد مصرف شود ممکن است منجر به حالت قی، تهوع و استفراغ شود گفت: قارچ به خاطر ایجاد سنگینی در بدن، ممکن است باعث کرخت شدن سر، احساس سنگینی، حالت تنگی نفس و حتی بند آمدن ادرار شود و بهتر است آن را به صورت پخته یا تفت داده شده، ترجیحاً آبپز یا بخارپز به همراه گیاهان و ادویه‌های گرم مثل پونه استفاده کرد. این متخصص طب سنتی اضافه کرد: قارچ دیر هضم و نفاخ است و به افراد با مزاج سرد یا معده‌های سرد و ضعیف توصیه می‌شود که به منظور پیشگیری از درد معده و قولنج در مصرف آن جانب احتیاط را رعایت کنند و گرم مزاجان هم بهتر است قارچ را روزانه مصرف نکنند، اما مصرف گهگاه آن در کنار غذاها و خورش‌ها اشکالی ندارد.

    بیت الزهرا(س)

    بیت الزهراء (س) اندیمشک آموزش

    هل در طب سنتی ایران به نام‌های قاقله صغار و کبار، هیل و هال نیز خوانده می شود. این گیاه علفی دارای میوه ی تخم‌مرغی شکل کوچکی است به طول ۱ ـ ۲ cm (در بعضی انواع طولانی‌تر) که به‌...
    آب سیب مصرف آب سیب باعث نابودی سنگ در کیسه صفرا می شود. مصرف این میوه باعث کاهش کلسترول در کبد، جلوگیری از تشکیل سنگ و کاهش درد در نواحی کلیه و کیسه صفرا می شود. آب برای کاهش درد و جلوگیری از...
    نوشیدنی شیر بادام مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی شامل 50 گرم مغز بادام خام و پوست‌کنده، 10 بادام هندی خام، 3 قاشق غذاخوری عسل و 3 لیوان آب سرد یا شیر کم‌چرب می‌شود. برای تهیه این نوشیدنی انرژی‌زا باید بادام‌ها...
    اصغر عباسی پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه آویشن درختچه ای کوتاه و پر از شاخه های علفی و جزء خانواده گیاه نعناع است،...

    بیت الزهراء (س) اندیمشک

    علل سردرد در طب سنتی در طب سنتی گفته می شود بیشتر افرادی که میگرن دارند، افرادی سردمزاج هستند که زود عصبی می شوند و به واسطه این عصبانیت، تغییراتی در طبع آن ها ایجاد می شود که می تواند زمینه...
    HCT یا همان هماتوکریت یکی از فاکتورهای مورد بررسی پر اهمیت در آزمایش خون است. رنج نرمال آزمایشگاهی غلظت خون به  طور متوسغ برای آقایان 41 الی 51 درصد و برای خانم ها 36 الی 45 درصد است. کاهش فاکتور...

    پاسخ دهید

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.