• عذاب و پاداش هایی که چند برابر حساب می شوندآخرین خبر با عنوان ، عذاب و پاداش هایی که چند برابر حساب می شوند در 2 ساعت قبل منتشر شده است .
  • چهارشنبه, ۰۶ بهمن ۱۳۹۵
    »   آموزش  »   خنک ‌کننده ‌های سنتی
    87 بازدید
    ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ , ساعت ۱۲:۳۲

    خنک ‌کننده ‌های سنتی

    خنک ‌کننده ‌های سنتی

    در این مطلب به معرفی دو غذا و روش تهیه ی آن ها پرداخته شده است که در طب سنتی به عنوان خنک کننده شناخته می شوند. با ما همراه باشید...

    در طب سنتی، توصیه به مصرف غذاهایی برای کاهش دمای بدن در فصل تابستان، هنگام گرمازدگی و در موارد ابتلا به تب وجود دارد که در ادامه به معرفی ۲ مورد از معروف‌ترین آنها می‌پردازیم:

    آش ‌آلو

    آش‌آلو برای کاهش دمای بدن و پایین آوردن تب، بسیار مفید است. برای تهیه این غذا به نصف لیوان برنج، نصف لیوان ماش، ۱ لیوان آلو بخارا، ۱ لیوان شیره بادام شیرین و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه نیاز داریم.

    برای آماده کردن آش‌آلو هم باید ماش و برنج را در آب بپزید. آلوها را هم در حد له شدن بجوشانید و سپس هسته‌های آن ها را بگیرید. حالا آلوی له‌ شده و شیره بادام شیرین را به ماش و برنج اضافه کنید. در نهایت هم نمک و ادویه‌ها را داخل آش بریزید و پس از جا افتادن، آن را سرو کنید. این غذا همچنین می‌تواند بهترین گزینه برای افطار در روزهای گرم سال هم باشد.

    آش اُترُجیه

    اترجیه، نوعی آش است که می‌تواند برای کاهش تب و دمای بدن در فصل تابستان، بسیار مفید باشد.

    برای تهیه این غذا به نصف لیوان برنج، نصف لیوان ماش، ۱ لیوان آب نارنج، ۱ لیوان شیره بادام شیرین و مقداری نمک، فلفل، شکر و زعفران نیاز داریم.

    برای آماده کردن آش اترجیه هم باید ماش و برنج را در آب بپزید. وقتی که این مواد به خوبی له شدند، آب نارنج را همراه شکر و شیره بادام به آن بیفزایید. در نهایت، نمک و فلفل را هم داخل آش بریزید و پس از جا افتادن، آن را سرو کنید.

    شما می‌توانید به هر دوی این آش‌ها در صورت تمایل، مقداری اسفناج، خرفه یا کدو هم اضافه کنید.


    منبع: هفته نامه سلامت – دکتر غلامرضا کردافشاری، استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران

    تبیان

    بیت الزهراء (س) اندیمشک آموزش

    نوشیدنی شیر بادام مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی شامل 50 گرم مغز بادام خام و پوست‌کنده، 10 بادام هندی خام، 3 قاشق غذاخوری عسل و 3 لیوان آب سرد یا شیر کم‌چرب می‌شود. برای تهیه این نوشیدنی انرژی‌زا باید بادام‌ها...
    اصغر عباسی پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه آویشن درختچه ای کوتاه و پر از شاخه های علفی و جزء خانواده گیاه نعناع است،...
    دکتر حسن اکبری، محقق طب اسلامی ایرانی با اشاره به اینکه انگور دارای مقدار زیادی پتاس و مواد دیگر مثل آهن، ید، منگنز، کلر، فسفر و سیلیس است، گفت: این میوه دارای مقدار زیادی قند، تانن و اسید تارتاریک و...
    و دشمن سر سخت آل علی (علیه السلام) بود و در انحراف و جنایت و ظلم هیچ باكی نداشت . امام حسن عسگری (علیه السلام) یك روز در زندان او بسر برد، در همین یك روز علی بن اوتاش آنچنان...

    بیت الزهراء (س) اندیمشک

    در منابع دینی می توانیم سکانس های مختلفی از پاداش ها و عذاب های خداوند را به زیبایی مشاهده کنیم ... سکانس هایی که هر کدام رتبه و رنگی خاص برای خود دارند ... سکانس هایی که با دیدن و...
    حتما به این نکته توجه کرده اید که همه محصولاتی که تهیه می کنیم دارای یک دفترچه تک برگی یا چند برگی هستند که مشخصات دستگاه و محصول تهیه شده در آن به زبان های مختلفی نوشته شده تا راهنمایی...
    نوشیدنی شیر بادام مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی شامل 50 گرم مغز بادام خام و پوست‌کنده، 10 بادام هندی خام، 3 قاشق غذاخوری عسل و 3 لیوان آب سرد یا شیر کم‌چرب می‌شود. برای تهیه این نوشیدنی انرژی‌زا باید بادام‌ها...
    جواب: غنا یعنی ترجیع صدا به نحوی که مناسب با مجالس لهو باشد که از گناهان بوده و بر خواننده و شنونده حرام است. ولی موسیقی، نواختن آلات آن است که اگر به نحو معمول در مجالس لهو و گناه...

    پاسخ دهید

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.