• اشعار رحلت حضرت ام البنین(س)آخرین خبر با عنوان ، اشعار رحلت حضرت ام البنین(س) در 1 هفته قبل منتشر شده است .
  • شنبه, ۰۵ فروردین ۱۳۹۶
    »   آموزش  »   خنک ‌کننده ‌های سنتی
    106 بازدید
    ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ , ساعت ۱۲:۳۲

    خنک ‌کننده ‌های سنتی

    خنک ‌کننده ‌های سنتی

    در این مطلب به معرفی دو غذا و روش تهیه ی آن ها پرداخته شده است که در طب سنتی به عنوان خنک کننده شناخته می شوند. با ما همراه باشید...

    در طب سنتی، توصیه به مصرف غذاهایی برای کاهش دمای بدن در فصل تابستان، هنگام گرمازدگی و در موارد ابتلا به تب وجود دارد که در ادامه به معرفی ۲ مورد از معروف‌ترین آنها می‌پردازیم:

    آش ‌آلو

    آش‌آلو برای کاهش دمای بدن و پایین آوردن تب، بسیار مفید است. برای تهیه این غذا به نصف لیوان برنج، نصف لیوان ماش، ۱ لیوان آلو بخارا، ۱ لیوان شیره بادام شیرین و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه نیاز داریم.

    برای آماده کردن آش‌آلو هم باید ماش و برنج را در آب بپزید. آلوها را هم در حد له شدن بجوشانید و سپس هسته‌های آن ها را بگیرید. حالا آلوی له‌ شده و شیره بادام شیرین را به ماش و برنج اضافه کنید. در نهایت هم نمک و ادویه‌ها را داخل آش بریزید و پس از جا افتادن، آن را سرو کنید. این غذا همچنین می‌تواند بهترین گزینه برای افطار در روزهای گرم سال هم باشد.

    آش اُترُجیه

    اترجیه، نوعی آش است که می‌تواند برای کاهش تب و دمای بدن در فصل تابستان، بسیار مفید باشد.

    برای تهیه این غذا به نصف لیوان برنج، نصف لیوان ماش، ۱ لیوان آب نارنج، ۱ لیوان شیره بادام شیرین و مقداری نمک، فلفل، شکر و زعفران نیاز داریم.

    برای آماده کردن آش اترجیه هم باید ماش و برنج را در آب بپزید. وقتی که این مواد به خوبی له شدند، آب نارنج را همراه شکر و شیره بادام به آن بیفزایید. در نهایت، نمک و فلفل را هم داخل آش بریزید و پس از جا افتادن، آن را سرو کنید.

    شما می‌توانید به هر دوی این آش‌ها در صورت تمایل، مقداری اسفناج، خرفه یا کدو هم اضافه کنید.


    منبع: هفته نامه سلامت – دکتر غلامرضا کردافشاری، استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران

    تبیان

    بیت الزهراء (س) اندیمشک آموزش

    میشل کادوتو بوم شناس و نویسنده در مقاله خود درباره اثر گیاهان در معنویت ما، که در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرده تصریح می کند: بر اساس کتاب پیدایش عهده عقیق، خداوند در مرکز بهشت درخت زندگی را کاشت که...
    امام صادق علیه‌السلام در مورد سویق می فرمایند: سویق، تلخه را از تن و بلغم را از معده، کاملاً جدا می کند و هفتاد گونه بلا را دور می سازد. الکافی ج ۶ ص ۳۰۶ ح ۱۱ یکی از خوراکی هایی...
    نشانه های سلامت معده توانایی عملکرد سالم دستگاه گوارش وقتی است که در معده احساس سنگینی نباشد، نفخ و قراقر در معده بروز پیدا نکند و طعم دهان هم طبیعی باشد؛ شخص احساس ترشی یا شیرینی و مزه‌های خاص در دهان...
    هل در طب سنتی ایران به نام‌های قاقله صغار و کبار، هیل و هال نیز خوانده می شود. این گیاه علفی دارای میوه ی تخم‌مرغی شکل کوچکی است به طول ۱ ـ ۲ cm (در بعضی انواع طولانی‌تر) که به‌...

    بیت الزهراء (س) اندیمشک

    عجب حکایت سختی ست مرگ این مادر هنوز مانده به ره، دیدگان پر گهرش   تمام دل خوشی اش چهار صورت قبر است چهار صورت زیبا همیشه در نظرش   اگر چه همره زینب نبود ام بنین ولی شنید و شکست از غم حسین کمرش   نبود تا که...
    ج. در صورتی که معامله ی مذکور، به قصد جدّی و با غرض عقلایی باشد مثل این‌که اسکناس ها از نظر کهنه و نو بودن با یکدیگر فرق داشته و یا دارای علامت های مخصوص بوده و یا نرخ آن‌ها...
    عقيل ، ام البنين كلابيه عليه السلام را براى حضرت على عليه السلام برگزيد كه قبيله و خاندانش ، بنى كلاب ، در شجاعت بى مانند بودند. (102) بنى كلاب از حيث شجاعت و دلاورى در ميان عرب زبانزد بودند،...

    پاسخ دهید

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.